KATALÓGUS LETÖLTÉSE VIDEÓ INDÍTÁSA

A SWIFT ÚJ SZÍNEI FOKOZZÁK VADONATÚJ MEGJELENÉSÉT

Törj ki a megszokottból, és hangsúlyozd ki egyediségedet a Swift új színeivel! Válaszd ki kedvencedet a 4 új vagy 5 ismert színből, illetve 3 új vagy az 1 ismert színkombinációból, melyeket megtalálsz az autókonfigurátorban.

Zafírkék gyöngymetál

A zafírkék szín a tenger hullámait idézve élettel és dinamizmussal tölti meg a körülötte lévő teret. A gyöngymetál fényezés és a háromrétegű bevonat még gazdagabb textúrát és rendkívül telített árnyalatokat kölcsönöznek a Swiftnek.

Gyöngysárga metál

A gyöngysárga szín vidám és élénk árnyalatával felpezsdíti a környezetét. A metál fényezés extra mélységével és csillogásával derűvel tölti meg az utat minden kanyarban.

Lángvörös gyöngymetál

A lángvörös gyöngymetál színben a finom elegancia keveredik a szenvedéllyel. A lángvörös szín egyszerre dinamikus, energikus, mégis végtelenül ízléses. Légy karizmatikus és merész ezzel az elragadó színnel!

Figyelemfelkeltő külső

Az új külső dizájnelemek és a merész vonalvezetés modern, innovatív megjelenéssel ruházzák fel a Swiftet. A zongoralakk-fekete méhsejt mintázatú hűtőrács kiemeli a Swiftet környezetéből, bármerre is jár. Egyedi, dinamikus és figyelemfelkeltő! Ilyen a vadonatúj Swift!

16 colos alumínium felnik

A 16 colos könnyűfém felnik a szélesített sárvédőkkel együtt nem csak a vezetés hatékonyságát növelik, de különleges megjelenést biztosítanak a Swiftnek! Vonzz magadra minden tekintetet, bármilyen úton is járj!

LED-es nappali menetfény

Ragyogj úgy, mint még soha a Swift új LED-es fényszóróival, amelyek új formát és mintázatot kaptak! Légy látható minden helyzetben az első L-alakú, illetve a háromdimenziós megjelenésű hátsó kombinált lámpákkal!

Tetőspoiler

Dinamikus megjelenés: a tető lebegő hatású kialakítása energikus könnyedséggel fűszerezi a vadonatúj Swift megjelenését, míg a hátsó tetőspoiler hatékonyan csökkenti a légellenállást a tökéletes vezetési élményért.

9 colos multimédia kijelző

A 9 hüvelykes HD-kapacitív érintőképernyő gyors és pontos választ ad. Rendelkezik okostelefon-kapcsolattal mind az Apple CarPlay®1, mind az Android Auto™2 számára Wi-Fi-n és USB-n keresztül, hangfelismeréssel, Bluetooth®3 zenelejátszással. Ezeken kívül a jármű állapotáról szóló információkat is megjeleníti.

Áttekinthető műszercsoport

Az új Swift műszercsoportja egyszerre letisztult, esztétikus és funkcionális. A számlapok és kijelzők egységes kialakítást kaptak. A fordulatszámmérőt egy ezüst színű gyűrű emeli ki. A műszercsoportról gyorsan és egyszerűen kaphat információt a vezető az üzemanyag-fogyasztásról, a biztonsági és vezetéstámogató rendszerek figyelmeztetéseiről, az autó hatótávolságáról és a sebességről.

Sebességtartó automatika

A kormányról kezelhető adaptív tempomat (ACC) hosszú utakon kényelmesebbé teszi a vezetést, valamint a felesleges gyorsítások és fékezések elkerülésével növeli az üzemanyag-hatékonyságot. Az adaptív tempomat nemcsak a sebességet, hanem az autóban található radaros rendszer segítségével az előtte haladó járműtől való távolságot is önállóan tartja.

1Az Apple CarPlay™ a következő linken felsorolt országokban érhető el: http://www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay | További részleteket, valamint az Apple CarPlay™ szolgáltatással kompatibilis iPhone modellek és iOS verziók felsorolását a http://www.apple.com/ios/carplay/ oldalon találod. | Az Apple, Apple CarPlay, iPhone és Siri az Apple Inc. USA-ban és más országokban bejegyzett védjegyei.
2Az Android Auto™ a következő linken felsorolt országokban érhető el: https://www.android.com/auto/ Kompatibilis Android rendszerrel rendelkező telefon és aktív adatelőfizetés szükséges a használatához. | A Google, Android, Android Auto, YouTube Music és más márkák a Google LLC védjegyei.
3A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance® bejegyzett védjegye.
4A Bluetooth a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye.

Biztonság mindenek felett

Akárhová vigyen is az utad, a Swift megújult vezetéstámogató rendszereivel mindig biztonságban tudhatod magadat és utasaidat!

eCall

Az eCall baleset vagy ütközés esetén automatikusan értesíti a segélyszolgálatot és pontos információt ad az autó helyéről. Az eCall a vezető vagy az utasok által manuálisan is aktiválható, ha szükséges.

Sávtartó asszisztens (LKA)

Az adaptív tempomat (ACC) aktiválásakor az LKA segít a vezetőnek megtartani a jármű helyzetét a sáv közepén. Ezenkívül, ha azt érzékeli, hogy egy szomszédos jármű vagy építmény – például egy ideiglenes útépítési vagy más akadály – túl közel van az autóhoz, kormányzássegítséget nyújt a biztonságos távolság megtartásához.

Vezetőfigyelő rendszer

A műszerfalba épített kamera figyeli a vezető szemét és arcát. Ha a rendszer azt észleli, hogy a vezető álmos, elalszik, vagy arcát, tekintetét elfordítja az útról, figyelmeztető hangjelzést ad, és figyelmeztető üzenetet jelenít meg az információs kijelzőn.

Közlekedésitábla-felismerő (TSR)

Ez a rendszer a kamerát használja a közúti jelzőtáblák, például a sebességkorlátozó táblák és az előzési tilalmat jelző táblák észlelésére. A felismert táblák ikonjai megjelennek az információs kijelzőn. A sebességkorlátozás ikonjai villognak, ha a sebességhatárt átlépi a vezető, és hangjelzéssel figyelmeztet, ha a megengedett sebességet továbbra is túllépi.  

Kombinált érzékelős vészfékasszisztens II (DSBS II)

A radar és a kamera a járművet közvetlenül vagy átlósan megelőző járművek, kerékpárok és gyalogosok észlelésére szolgál. Ha az ütközés lehetősége fennáll, a rendszer hang- és vizuális jelzéssel figyelmezteti a járművezetőt. Ha a sofőr nem fékez elég erősen, a fékasszisztens automatikusan bekapcsol, hogy segítsen lelassítani a járművet. Ha pedig megnő az ütközés valószínűsége, a rendszer automatikusan fékez, hogy csökkentse az ütközés erejét és mérsékelje a károkat.

Lenyűgöző teljesítmény

A gyorsulás és a manőverezés még soha nem volt ilyen örömteli, mint a Swift új motorjával! A jobb reakciókészség és teljesítmény páratlan vezetési élményt nyújt minden vezető számára!

Az új Swift új 1,2 literes 3 hengeres benzinmotorja több fejlesztést is magában hordoz. Ezeknek köszönhetően jobb üzemanyag-fogyasztást és csökkentett károsanyag-kibocsátást érhető el nagyobb alacsony fordulatszámú nyomatékkal, amely jobb reakciókészséget és általános teljesítményt eredményez.

111

Nyomaték (Nm)

105

CO2 kibocsátás (g/km)*

83

Lóerő

4,2

Fogyasztás (l/100km)*

Nyomaték (Nm)

CO2 kibocsátás (g/km)*

Lóerő

Fogyasztás (l/100km)*

Nyomaték (Nm)

CO2 kibocsátás (g/km)*

Lóerő

Fogyasztás (l/100km)*

Nyomaték (Nm)

CO2 kibocsátás (g/km)*

Lóerő

Fogyasztás (l/100km)*

*A lágy hibrid rendszerrel szerelt Suzuki Swift modellek felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztása (l/100 km) és CO₂-kibocsátása (g/km) vegyes használat mellett, WLTP mérési ciklus alapján: 3,8-5,6 l/100 km, 98-111 g/km.

ALLGRIP AUTO

Az ALLGRIP AUTO egy automatikus összkerékhajtási rendszer, amely akkor lép működésbe, amikor azt érzékeli, hogy az első kerekek veszítenek a tapadásukból. Amint a rendszer észleli az első kerekek kipörgését, egy visco kuplung segítségével nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre, így további tapadást biztosít a havas utakon vagy más csúszós felületeken történő vezetéshez.

ÁRLISTA

Modelljeink alapfelszereltségéről és a választható extrákról a letölthető és kinyomtatható táblázatból nyerhet bővebb információt.

Modell Modellkód Listaár Kedvezményes ár*
Új Swift 1.2 GL 2WD 5MT Hybrid 12V WH04 7 130 000 Ft 6 130 000 Ft
Új Swift 1.2 GL+ 2WD 5MT Hybrid 12V WH05 7 600 000 Ft 6 600 000 Ft
Új Swift 1.2 GLX 2WD 5MT Hybrid 12V WH09 7 950 000 Ft 6 950 000 Ft
Új Swift 1.2 GLX 2WD CVT Hybrid 12V  WH06 8 600 000 Ft 7 600 000 Ft
Új Swift 1.2 GL+ 4WD 5MT Hybrid 12V WH07 8 220 000 Ft 7 220 000 Ft
Új Swift 1.2 GLX 4WD 5MT Hybrid 12V WH08 8 570 000 Ft 7 570 000 Ft
Új Swift 1.2 GL+ 2WD CVT Hybrid 12V WH02 8 250 000 Ft 7 250 000 Ft
Metál, gyöngyház felár: 

+170 000 Ft

Kéttónusú festés felár:

+ 240 000 Ft

Kiterjesztett garancia

bruttó díja 12 hónapra vagy 150 000 km-re: 73 025 Ft

Kiterjesztett garancia

bruttó díja 24 hónapra vagy 150 000 km-re: 96 000 Ft

Kössön Suzuki CASCO+ biztosítást autójára

Érdekel

*A kedvezményes ár a MySuzuki hűségprogram keretein belül elérhető ajánlott fogyasztói ár. További információ: mysuzuki.hu

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak és 2024. május 6-tól visszavonásig érvényesek. A színválaszték, a modellek, a felszereltség, a specifikáció, a műszaki adatok, az árak, valamint az elérhetőség változtatásának jogát fenntartjuk. Az oldalon szereplő képek illusztrációk. A színek csak megközelítőleg adják vissza az eredeti színt. Megrendelés vagy szerződéskötés előtt tájékozódjon a jármű elérhetőségéről, pontos felszereltségéről, technikai specifikációjáról és a márkakereskedő által kínált áráról. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT A SUZUKI MÁRKAKERESKEDŐJÉVEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT!

Műszaki adatok Felszereltségi lista

Köszönjük megkeresését. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

A szűrés alapján jelen pillanatban sajnos egyik kereskedőnél sem lehetséges a tesztvezetés a kiválasztott modellel.
Kérjük válasszon másik modellt!